Algemene voorwaarden


Hoewel bij het samenstellen van het aanbod op deze website de uiterste zorg is nagestreefd, sluiten de medewerkers van Uvaya iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolkomenheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Uvaya is geen advertentiesite, doet niet aan bemiddeling en sluit geen huurovereenkomsten af, alles wordt steeds rechtstreeks afgehandeld tussen huurder en verhuurder.

Uvaya kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden of onvolkomenheden in de beschrijving van een vakantieverblijf, deze aansprakelijkheid ligt steeds bij de aanbieders waarmee wij samenwerken. Uvaya behoudt zich het recht voor om vakantieverblijven te verwijderen wanneer wij van mening zijn dat de inhoud ervan misleidend, verouderd of niet correct is.

Gegevens op Uvaya worden dagelijks bijgewerkt door het inlezen van data, ter beschikking gesteld door de aanbieder. Het is dus altijd mogelijk dat er kleine verschillen zijn in beschrijving of prijs, dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij een last-minute aanpassing bij de aanbieder. Uiteraard krijg je steeds de correcte gegevens en prijzen door op het moment dat je boekt bij de aanbieder.
Bestemmingen


Over Uvaya