Over ons


Wie is Uvaya?

Het team achter Uvaya heeft in het verleden reeds ervaring opgedaan in het aanbieden van vakantiewoningen. Voorheen was dat de particuliere markt waarbij het aanbod eerder beperkt was en de controle op kwaliteit moeilijk. Met Uvaya willen we een ruimer en kwalitatief aanbod tot bij de vakantieganger brengen. Dit doen we door met partners samen te werken die hun vakantiehuizen volgens strikte criteria beoordelen en de kwaliteit steeds bewaken. Momenteel werken we samen met de partners Belvilla, Bungalow.net en Interhome.

Waarom Uvaya?

Met Uvaya proberen we te vermijden dat je telkens op meerdere websites je zoektocht moet beginnen. Daarom brengen we alle sterke spelers op de markt op één plaats samen waardoor het zoeken naar een geschikt vakantieverblijf een stuk eenvoudiger wordt. Uvaya is dus volledig opgesteld vanuit het standpunt van de gebruiker.

Advertentiesite of bemiddeling?

Uvaya is geen advertentiesite waarop iedereen zomaar een vakantiewoning kan plaatsen, enkel de gecontroleerde vakantieverblijven van gerenommeerde verhuurders worden aangeboden. De reservatie gebeurt rechtstreeks bij onze partners, Uvaya is dus geen extra doorgeefluik en de prijzen zijn identiek. Bij elke vakantiewoning staat ook duidelijk vermeld van welke aanbieder deze afkomstig is met telkens een link naar de detailpagina op hun eigen website, dit om het voor jou nog transparanter te maken.
Uvaya doet ook geen bemiddeling, dat gebeurt steeds rechtstreeks met de aanbieder. Dus geen extra tussenstap waardoor communicatiefouten en onduidelijkheden vermeden worden. Reserveren, betalingen, annulaties, reisbevestigingen, vragen, ... noem maar op, alles gebeurt steeds rechtstreeks met de partner die jouw vakantiehuis aanbiedt.

Aanbod en gebruiksvriendelijkheid

Met meer dan 50.000 vakantieverblijven in ruim 30 landen is reeds een ruime keuze aanwezig, we plannen evenwel om dit aanbod in de toekomst nog verder uit te breiden en woningen van bijkomende kwalitatieve partners toe te voegen. We trachten ook om deze website steeds verder te verbeteren. De gebruiksvriendelijkheid en zoekmogelijkheden zullen regelmatig worden uitgebreid of aangepast. Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Heb je een suggestie, laat het ons dan zeker weten!

Met of zonder Uvaya, wij wensen je alvast een geslaagde vakantie!

Bestemmingen


Over Uvaya